Voeding

Wil jij een gezonde levensstijl bereiken met lekker en echt eten?
Dan is de methode Puur Gezond: Slank in 8 stappen zeker iets voor jou!

De kracht van het PuurGezond & SlankPlan is dat je niet in één klap al je voedingsgewoonten gaat veranderen. Door de stap-voor-stap aanpak pas je je eetpatroon heel geleidelijk aan. Bij iedere stap leg je de focus op een ander aspect van je voedings- en leefwijze. Van tussendoortjes tot ontbijt en van ontspannen en bewegen tot het avondeten. Het lijkt dan misschien alsof je niet zo hard aan het werk bent, maar toch val je langzamerhand af. Bovendien zullen je eetgewoontes blijvend veranderen. Mensen veranderen hun eetgewoontes namelijk in ongeveer twee maanden tijd, zo laat onderzoek zien.

Dus geen pakjes, zakjes, shakes en lightproducten, maar echt puur en gezonde voeding. Met lekkere recepten, tips en een duidelijk stappenplan.

Het uitgangspunt van deze aanpak is het boek ‘Puur Gezond! Slank in 8 stappen’ van Karine Hoenderbos. 

Voeding

Geef jij de voorkeur aan een andere methode en voeding, dan kunnen we dat ook zeker bespreken.

Voor we gaan starten, kun je kiezen voor een kennismakingsgesprek, deze is gratis. In dit gesprek vraag ik je wat je zoekt en leg ik kort uit hoe ik te werk ga. Heel belangrijk is dat jij datgene bij mij vindt, wat bij je past. Maar vooral, er moet een ‘klik’ zijn! Je moet je op je gemak bij mij voelen. Vaak zijn er immers meerdere oorzaken aanwezig waarom het afvallen niet lukt en ook hiermee gaan we aan de slag. Naast het geven van uitleg, ben ik vooral jouw coach. Je zult het zelf uiteindelijk moeten doen!

Tijdens de intake bespreken we wat je wilt, hoe je dat wilt, gaan we wegen en gaan we een plan opstellen.

Wil je meer informatie of meteen een afspraak maken, klik dan hier.

Aangesloten bij:

Logo BGN Logo puurgezond