Verantwoord afvallen

verantwoord afvallenIedereen kent wel zo iemand die je alles kan vertellen van tientallen diëten. Misschien ben je zelf wel zo iemand. De trieste waarheid is helaas dat de meeste diëten niet werken. Ze doen vaak meer kwaad dan goed. Verantwoord afvallen is de enige manier om voor eens en voor altijd af te rekenen met overgewicht.

Crashdieten zetten je lichaam in hongerstand

Snel afvallen is absoluut mogelijk. Is het verstandig? Nee. Als je te snel afvalt, gaat er een alarmsignaal naar je lichaam. Je lichaam krijgt veel minder calorieën en voedingsstoffen binnen dan het gewend is. De thermostaat van je stofwisseling wordt dan een graadje lager gezet. Je lichaam heeft hierdoor minder eten nodig. Gevolg? Het lukt je waarschijnlijk wel om snel wat kilootjes kwijt te raken, maar het komt er naderhand dubbel zo hard weer aan, omdat je stofwisseling is ontregeld. Doordat je geen verantwoord afvalprogramma gevolgd hebt, is de schade groter dan de winst.

Verantwoord afvallen voor een blijvend resultaat

Veel diëten zijn eenzijdig. Dit zorgt, naast het ontregelen van je stofwisseling, voor een extra probleem: een tekort aan voedingstoffen in de vorm van essentiële vitaminen en aminozuren. Dit kan zorgen voor een slechte huid en droog en uitvallend haar. Een tekort aan vitamines kan ook zorgen voor depressies en verhoogde vatbaarheid voor infecties. Om verantwoord af te vallen, moet je zorgen dat je al je nodige voedingsstoffen binnenkrijgt. Alleen zo val je af, terwijl je optimaal blijft functioneren.

Coaching voor een verandering in leefstijl

Hoe zou het zijn als je gewoon echt geen zin meer zou hebben in dat koekje? Als je écht liever een gezonde salade zou eten in plaats van een bak chips met cola? Met een programma voor verantwoord afvallen, wen je eraan om gezond eten te waarderen. Als je zover bent, dan is afvallen niet moeilijk meer. De verleiding wordt dan simpelweg steeds kleiner. Laat je door mij begeleiden om bij dat punt te komen!

Het Puurgezond & Slank Programma

In 8 stappen en 11 weken coach ik je naar een gezonde leefstijl, waardoor je blijvend afvalt. Deze 11 weken zijn genoeg om te wennen aan nieuwe, gezondere gewoontes. Je zal merken dat je minstens zo lekker kan eten, dat je vanzelf slanker wordt en dat je je vitaler voelt. Lees hier meer over verantwoord afvallen.

verantwoord afvallen