Pasta met pittige tomatensaus

Pasta met pittige tomatensaus (4 personen)

Ingrediënten

  • 200 gram glutenvrije penne
  • 2 courgettes
  • 3 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 blik gepelde tomaten
  • 50 gram zwarte olijven zonder pit
  • 1 of 2 gedroogde pepertjes
  • 2 eetlepels kappertjes
  • 8 eetlepels geraspte geitenkaas
  • Gehakte verse peterselie

Bereidingswijze

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing. Maak de courgettes schoon, halveer ze in de lengte en snij ze in plakjes. Pel en snipper de knoflook. Verhit de olie in een braadpan en fruit de knoflooksnippers op laag vuur (pas op dat de knoflook niet bruin wordt, dan wordt deze bitter). Voeg de tomaten, olijven, gedroogde peper en kappertjes toe en breng de saus aan de kook. Voeg de courgette toe en laat de saus nog ca. 15 minuten pruttelen. Naar smaak peper en zout toevoegen. Garneer met kaas en verse peterselie.

Bron: PuurGezond

Add Comment

%d bloggers liken dit: