PuurGezond & Slank Glutenvrij en Koemelkvrij online

Heb je coeliakie en/of een koemelkallergie? Of eet je om een andere reden glutenvrij en/of koemelkvrij en wil je graag afvallen? Dan is het lastig om een dieet te vinden die daar rekening mee houdt. Daarvoor heb ik nu een online cursus ontwikkeld die volledig glutenvrij en koemelkvrij is.

In je eigen vertrouwde omgeving starten met afvallen. Gewoon thuis het programma Online PuurGezond Glutenvrij en Koemelkvrij volgen met de professionele begeleiding van Volop Energie.

Volop Energie werkt hiervoor met de methode van PuurGezond: Slank in 8 stappen. Deze heb ik zo aangepast dat het geschikt is voor als je glutenvrij en/of koemelkvrij eet. Op deze manier kan jij vanuit huis het stappenplan volgen wanneer het jou uitkomt!

 

In 8 stappen ga jij je leefstijl blijvend veranderen! Het gehele traject duurt 8 weken en zal volledig online plaatsvinden. Daarna krijg je als bonus 3 gratis weekmenu’s met recepten die glutenvrij en koemelkvrij zijn om je verder op weg te helpen.

Je krijgt elke week een opdracht via de mail waarmee je op een verantwoorde en gezonde manier je leefstijl veranderd.

Een gezonde leefstijl bestaat niet alleen uit gezonde voeding, maar ook voldoende beweging en ontspanning.

Voordelen Online PuurGezond Glutenvrij en Koemelkvrij

  • Stap voor stap afvallen, dus zonder veel moeite
  • Speciaal aangepast voor iedereen die glutenvrij en/of koemelkvrij eet
  • Lekker eten!
  • Een nieuwe leefstijl met aandacht voor beweging en ontspanning
  • Puur Gezond eten, zodat je volop energie houdt
  • Veel menutips en lekkere recepten
  • Blijvend resultaat

Wat zijn de kosten?

De coaching duurt 8 weken en kost € 125,-. Je krijgt hiervoor 8 weken lang 2 keer per week een mail. Eén mail met de weekopdracht en een mail met extra tips voor die week. Uiteraard kun je mij altijd tussentijds vragen stellen. Na deze 8 weken krijg je als bonus nog 3 uitgewerkte weekmenu’s gratis!

Wil jij ook een gezonde leefstijl in 8 weken? Meld je dan nu aan voor het online programma PuurGezond & Slank Glutenvrij en Koemelkvrij.