Over mij

Mijn naam is Yvonne Wittendorp en ik woon samen met mijn vriend en 4 kinderen in het prachtige Borger in Drenthe. Al jaren heb ik interesse in voedsel en wat dat met je kan doen. Sinds mijn tienerjaren heb ik fibromyalgie en na 10 jaar werd ik eens gewezen op mijn eetpatroon en wat ik daarin kan verbeteren om mij beter te voelen. Veel verse producten, weinig tot geen suiker en vooral gezond eten. Al vrij snel begon ik inderdaad op te knappen en toen was mijn interesse voor voeding gewekt!

Een aantal jaren geleden heb ik de diagnose coeliakie (glutenintolerantie) gekregen en ik verdraag koemelk slecht. Inmiddels eet ik helemaal gluten- en koemelkvrij en toch kan ik elke dag lekker eten! Voor tips en recepten op het gebied van glutenvrij en koemelkvrij heb ik een facebookgroep opgericht, klik hier.

profielfoto


 Volop Energie!

Na het volgen van een opleiding Gewichtsconsulent en Medische Basiskennis heb ik in 2015 besloten mijn ervaring en kennis te gebruiken om ook andere mensen te helpen met gezonde voeding via mijn praktijk Volop Energie. Dit kan als doel hebben om af te vallen, hulp bij lekker eten met een voedselintolerantie of gewoon omdat je gezonder wilt eten.

Het leukste vind ik het om mensen te helpen een eetpatroon te vinden dat bij ze past. Of je alleenstaand bent of een gezin hebt, wel of niet kan koken, veel of weinig tijd hebt. Voor iedereen is de PuurGezond manier wel in te passen. Voor de één is dat een volledig nieuwe leefstijl, voor de ander is het met een paar kleine aanpassingen voldoende. Daarnaast vind ik het belangrijk dat het praktisch is, niet voelt als een dieet en dat je er plezier in hebt!

Waarom Volop Energie?

Dat is wat ik krijg als ik bezig ben met massage en voeding en uiteraard hoop ik jou dat ook mee te geven.

Het is ook waar het bij massage en voeding om draait:

Massage:

  • Van massage krijg je een betere doorbloeding (energie stroomt beter)
  • Bij massage worden afvalstoffen afgevoerd (negatieve energie loslaten)
  • Je bent meer ontspannen
  • Je krijgt meer energie

Voeding:

  • Van gezonde voeding krijg je meer energie
  • Het kan ook gaan om energie (kcal) verliezen

Kortom, Volop Energie! 

Aangesloten bij:

Volop Energie Logo puurgezond

Als je nog vragen hebt of meer wilt weten, neem dan gerust contact met mij op!