Bioslimming bodywrap

Bioslimming is bekroond tot beste afslankende body wrap van 2015, 2016 en 2017!

Bioslimming body wrap is een unieke afslankende body wrap die samen is gesteld uit krachtige natuurlijk ingredienten, zoals: Etherische oliën, hoog gehalte cafeïne, algenextract en plantaardige Thermo Agents (hot and cold).

Bioslimming helpt actief tegen opgehoopt vet en cellulite. Geschikt voor benen, billen, buik, rug en armen.

Het is klinisch aangetoond dat deze aanpak echt verbluffende resultaten oplevert. Buik, billen, armen en benen worden al na één behandeling zichtbaar strakker. Aangeraden wordt om een programma van 4 weken (6 behandelingen) te volgen.

Bioslimming is beter dan andere body wraps

Bioslimming is ontwikkeld in Frankrijk en gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Hierdoor worden er uitsluitend werkzame actieve werkstoffen gebruikt, die de huid en vetafbraak bewezen ten goede komen. De meeste lichaamspakkingen werken puur op verdamping van zweet, wat een tijdelijk effect heeft. Bioslimming werkt effectiever doordat de samenstelling diep in de huid trekt om daar de vetverbranding te stimuleren. Zweetproductie wordt zelfs afgeremd tijdens de Bioslimming behandeling, zodat de extracten goed en diep in de huid hun werking kunnen doen. De actieve werkstoffen van Bioslimming stimuleren de bloedcirculatie, celstofwisseling van de vetcellen, lymfe afvoer, vetverbranding en collageen aanmaak. Hierdoor vermindert de omvang in centimeters, worden afvalstoffen en opgehoopt vocht tussen de cellen afgevoerd en maakt de huid collageen aan wat bijdraagt aan de versteviging van de huid.

Cellulite

Ongeveer 90% van de vrouwen krijgt in haar leven te maken met cellulite. Vetcellen bollen omhoog tegen de bindweefselschotjes aan en duwen tegen de lederhuid. Dit veroorzaakt het bekende sinaasappelhuid effect. Hormonen spelen hierbij een grote rol, maar ook factoren als voeding, beweging, leeftijd en erfelijkheid kunnen hier een rol in spelen.

Vrouwelijke hormonen veroorzaken cellulite doordat ze de bloedcirculatie, lymfe afvoer, vetverbranding en bindweefselaanmaak verminderen. Een Bioslimming Body Wrap is effectief juist op deze punten. Hiermee wordt cellulite tot 67% minder zichtbaar.

Lymfeafvoer

Niet alleen vetkussentjes onder de huid veroorzaken een sinaasappelhuid, ook vocht tussen de cellen wat niet goed afgevoerd kan worden, verergert het aanzicht van een sinaasappelhuid. Bioslimming activeert het lymfesysteem, waardoor opgehoopt vocht beter afgevoerd kan worden.

Vetverbranding

Hoge concentraties cafeïne en meer dan 60 etherische oliën in de Bioslimming Body Wrap, zorgen ervoor dat de vetverbranding vlak onder de huid wordt gestimuleerd. Doordat de vetkussentjes kleiner worden, worden ze ook minder zichtbaar. Ook helpt cafeïne bij het afvoeren van opgehoopt vocht tussen de cellen. Uit onderzoek is gebleken dat afvallen niet altijd helpt tegen cellulite en het in sommige gevallen zelfs kan verergeren. Bioslimming stimuleert vetverbranding juist daar waar het nodig is!

Bioslimming zorgt voor:

  • Vermindering van cellulitis & centimeters
  • Versnelt het gewichtsverlies en metabolisme
  • Veroorzaakt lipolyse en vetverbranding in de tweede huidlaag
  • Elimineert afvalstoffen
  • Vermindert de zichtbaarheid van spataderen en striae
  • Voorkomt rode en blauwe spider neavies
  • Vermindert gevoel van zware benen
  • Verbeterd bloedcirculatie en vetverbranding

De behandeling

Bij de Bioslimming Body Wrap wordt uw lichaam ingesmeerd met 3 soorten gels. Er zijn specifieke gels voor benen/billen, armen en buik. Uw huid wordt vervolgens afgedekt met folie voor 30 tot 40 minuten. Uw huid voelt nu warm aan en dit moment wordt ervaren als ontspannen. U kunt ondertussen een kopje thee drinken, wat lezen of gewoon even rusten.

Na 30 tot 40 minuten wordt de folie verwijderd en het overtollige product wat niet opgenomen is door de huid, wordt afgenomen. Op dit moment worden dezelfde lichaamsdelen intensief ingemasseerd met het laatste product, wat voor een koude sensatie zorgt. Zodra het product door uw huid is opgenomen, bent u klaar. U krijgt het koud tijdens deze fase, dit duurt gemiddeld nog een half uur tot een uur. Toch kunt u in de loop van de dag nog een koud gevoel ervaren.

Het is belangrijk dat u na de Bioslimming Body Wrap geen warme dranken drinkt en voor c.a. 4 uur niet gaat douchen. Zo kunnen de werkstoffen langer doorwerken. Veel water drinken ondersteunt het afvoeren van afvalstoffen. De dag van de behandeling mag u op de te behandelen lichaamsdelen geen bodylotion gebruiken.

Geweldige resultaten al na 1 behandeling! Wilt u het maximale resultaat behalen, dan raden wij u 6 behandelingen binnen 4 weken aan.
Je voelt je lichter, de huid is strakker en veel gladder.

Hierbij wat voor en na foto’s.

Na de Bioslimming Body 

Na uw kuur kunt u ervoor kiezen om eens in de zoveel tijd een onderhoudsbehandeling te boeken.

Producten voor thuisgebruik

De Bioslimming thuis kit is ontwikkeld om de resultaten van de salonbehandelingen te versterken. Dit trio is 100% Paraben vrij.
Ons advies is om de Bioslimming Homecare producten slechts op die dagen te gebruiken wanneer u geen behandeling heeft. Daarmee zult u de resultaten, verkregen tijdens professionele salonbehandelingen, niet alleen maar behouden, maar ook versterken.

1. Active Slim Gel pakt effectief cellulitis aan, verstevigde huid en activeert en stimuleert vetverbranding en daarnaast heeft het ontstekingsremmende eigenschappen. Het stimuleert het lymfesysteem om afvalstoffen af te voeren waardoor het gewicht af neemt.
2. De Active Slim crème is een doorbraak in de vermindering van vetten op de buik en rug. Deze crème geeft een afslankend effect en toont en modelleert het lichaam.
3. Ultra slim Effect is ontzettend effectief in het afslanken. Het verbetert de bloedcirculatie, heeft ontstekingsremmende eigenschappen en vermindert het gevoel van zware benen. Daarnaast verhelpt deze adipocytes, heeft een sterk afvoerende functie en geeft een boost aan de vetafbraak.

De producten van Bioslimming zijn in de praktijk verkrijgbaar.

De kosten

3 zones (buik, benen en billen)Losse behandeling€ 120,-
3 zones (buik, benen en billen)Nu tijdelijk ter introductie!!!€ 98-
3 zones (buik, benen en billen)Kuur van 6 behandelingen€ 588,-
4 zones (armen, buik, benen en billen)Losse behandeling€ 145,-
4 zones (armen, buik, benen en billen)Nu tijdelijk ter introductie!!!€ 115,-
4 zones (armen, buik, benen en billen)Kuur van 6 behandelingen€ 690,-
Trio homecare producten1 product€ 49,50
Trio homecare productenComplete set€ 135,-

Interesse in Bioslimming? Maak snel een afspraak!